Cinema
Cultura 30/01/2012

'Eva' guanya el premi del públic al Festival de Gérardmer

La pel·ícula de Kike Maíllo, amb 16 nominacions als Gaudí i 12 als Goya, també ha obtingut el Gran premi del Jurat del Festival de ciència-ficció de Nantes

Ara
1 min
SENYALS DEL FUTUR    01. Claudia Vega, a Eva, de Kike Maíllo. 02. Juan José Ballesta i Astrid Bergès-Frisbey a Bruc, la llegenda, de Daniel Benmayor. 03. Luis Tosar a Mientras duermes, de Jaume Balagueró.

BarcelonaEva, la primera pel·lícula de robots del cinema català, continua engrandint el seu currículum de reconeixements a França. Després d'haver guanyat el Gran premi del jurat del Festival de cinema de ciència-ficció de Nantes, l'opera prima de Kike Maíllo va obtenir diumenge el premi del públic al Festival de cinema fantàstic de Gérardmer.

L'estrena comercial d'Eva a França està prevista per al 21 de març. També està prevista l'estrena a Rússia (5 de gener) i als Estats Units, on la productora de Harvey Weinstein ha comprat els drets per fer un remake nord-americà de la cinta.

Amb 16 nominacions als premis Gaudí, 12 nominacions als premis Goya i 10 nominacions als premis del CEC (Cercle d'escriptors cinematogràfics), Eva comença amb bon peu la temporada de premis cinematogràfics.

stats