Cultura 28/01/2021

‘Evasions’, d’Eva Piquer, amb l’ARA

El llibre de relats es pot comprar fins al 14 de febrer

ARA
1 min
'Evasions' d'Eva Piquer i Eva Armisén

L’escriptora i col·laboradora de l’ARA Eva Piquer i la il·lustradora Eva Armisén signen aquest llibre de relats curts i grans il·lustracions que retraten la vida quotidiana amb les ulleres que engrandeixen les coses petites i aparentment insignificants -el fill que et dona la mà, els amics inesperats, la música que t’activa, una trucada a la mare, els projectes a l’horitzó i tots els "nosaltres” construïts al llarg dels anys-. També hi apareix la falta de “temps-per-a-tu-mateixa” i les hores que li sobren a la nit. Hi vol retratar allò que permet tirar endavant dia rere dia.

El llibre es pot aconseguir amb l’ARA per 22 euros. Serà als quioscos fins al 10 de febrer i a la botiga web fins al 14 de febrer.

Eva Piquer (Barcelona, 1969) és escriptora, periodista cultural i mare de quatre fills, no necessàriament per aquest ordre. Dirigeix el magazín de cultura Catorze i ha sigut coordinadora del suplement Cultura del diari Avui, professora de la Universitat Autònoma de Barcelona i corresponsal a Nova York de l'Avui. Va guanyar el premi Josep Pla amb la novel·la Una victòria diferent. És articulista de l'ARA Llegim.

stats