Cultura 12/02/2014

El fals 'spoiler' de l'Oscar per a Leonardo DiCaprio

La CNN aparentment revela en un reportatge qui guanyarà l'estatueta de millor actor

Ara
1 min

BarcelonaL'escàndol a les xarxes socials és majúscul: la CNN ha fet un 'spoiler' involuntari del guanyador de l'Oscar a millor actor protagonista per a Leonardo DiCaprio?

El cartellet que atribueix l'Oscar a DiCaprio

El canal va fer dilluns un reportatge de l'empresa RS Owens de Chicago, que és la que fabrica les estatuetes des de fa 30 anys i resulta que en un pla es pot llegir per uns segons el nom de DiCaprio i el film 'El lobo de Wall Street' en un dels cartells que van enganxats a l'Oscar. Després, la càmera, com si sabés que l'ha mostrada, canvia de pla i el presentador acomiada la connexió. Això va posar en alerta els espectadors. Un d'ells va capturar la imatge i la va tuitejar: 'Oscar spoil'. Hi va haver molta incredulitat, però també molta gent va donar per fet que era una ficada de pota, malgrat que falten tres setmanes per als premis.

Ara bé, l'alegria dels fans de Leonardo DiCaprio –nominat quatre vegades i encara sense el preuat guardó– ha durat ben poc. La realitat és que la votació pels premis de l'Acadèmia comença divendres (són del 14 al 25 de febrer) i, des del 2010, les plaques d'identificació es fan per a cadascun dels candidats (unes 200 persones) i es col·loquen a l'Oscar després de l'entrega del guardó.

George Clooney i Grant Heslov ('Argo') imprimint els seus noms als Oscars

L'actor, com tots els espectadors, haurà d'esperar al 2 de març per saber si 'The Oscar goes to... Leonardo DiCaprio'.

stats