Cinema
Cultura 11/07/2011

Fernando Trueba escull Olot per gravar una nova pel·lícula

Un mas de Batet de la Serra és la localització on més temps rodarà el director de 'Belle Epoque'.

Avui
1 min

OlotSegons informa Avui, Fernando Trueba, guanyador d'un Oscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa per Belle Époque, gravarà una part important de la seva nova pel·lícula a Olot. Els actors protagonistes són Jean Rocheford, Aïda Folch i Claudia Cardinale.

El director i el seu equip tècnic han estat estudiant diverses localitzacions de la comarca de la Garrotxa i han decidit rodar-hi una part important del nou film. En principi, havia de ser només una de les escenes. El rodatge durarà un mes i es farà entre final de setembre i octubre.

Tot i que encara estan enllestint els detalls de les localitzacions, sembla ser que bona part de les escenes que es rodaran a la Garrotxa es faran en un mas de Batet de la Serra i al seu entorn. D'altres es faran en racons de pobles, sobretot de la vall d'Hostoles. L'altra part de la pel·lícula es rodarà a França.

La nova pel·lícula de Trueba estarà ambientada a la França dels anys quaranta encara ocupada pels nazis. El mateix Trueba i Jean-Claude Carrier n'han escrit el guió. Contraposa dues generacions, una de jove i una altra en els últims anys de la seva vida. L'art i les conseqüències dels temps bèl·lics que es va viure seran els fils conductors.

stats