Cinema
Cultura 10/07/2015

Figueres acollirà el rodatge d'una superproducció de Hollywood protagonitzada per Christian Bale

Es filmarà al castell de Sant Ferran i el càsting per escollir mil figurants es farà entre el 17 i el 21 de juliol a la Casa Empordà

Acn
2 min
El castell de Sant Ferran de Figueres / ACN

GironaCom Girona amb 'Joc de trons', Figueres es transformarà en un plató de cinema a partir de la tardor. El castell de Sant Ferran, una fortalesa militar del segle XVIII construïda sobre un turó, serà un dels escenaris on es rodarà 'The promise', una aventura romàntica ambientada en les acaballes de l'Imperi Otomà.

La cinta la dirigirà el britànic Terry George ('Hotel Rwanda') i serà protagonitzada per Christian Bale ('El cavaller fosc') i Oscar Isaac ('Inside Llewyn Davis'). Segons 'Variety', 'The promise' gira al voltant d'un triangle amorós entre un estudiant de medicina (Oscar Isaac), un periodista nord-americà (Christian Bale) i una atractiva i sofisticada dona. La història s'emmarca en els últims dies de l'Imperi Otomà abans de ser dissolt per les forces aliades a la Primer Guerra Mundial.

Càsting per escollir mil figurants

A banda de Figueres, la pel·lícula també es rodarà en escenaris de Madrid, Segovia i Àvila. En total, la productora, Babieka Films, contractarà més de 3.000 figurants, mil dels quals a Figueres. Segons la productora, a Figueres el càsting es farà a la Casa Empordà i tindrà lloc entre el 17 i el 21 de juliol en funció de la tipologia dels figurants.

Divendres que ve, 17 de juliol, serà el torn dels més joves. Es busquen nens i nenes d'entre 7 i 13 anys amb els cabells i ulls foscos i es prioritzaran els d'ètnia àrab. L'endemà, 18 de juliol, estarà reservat a homes de constitució forta i atlètica, si pot ser amb formació militar i que siguin esportistes. Finalment, el 20 i 21 de juliol, el càsting serà per a homes i dones d'entre 20 i 60 anys d'ulls i cabells foscos, prims i prioritàriament d'ètnies àrabs i negres", sense tatuatges visibles ni cabells tenyits.

Els aspirants que vulguin assistir al càsting hauran de dur una fotocopia del document d'identitat o el passaport, el certificat de titularitat bancària i l'expedient laboral. El dia de rodatge es pagarà a 60 euros.

stats