CULTURA
Cultura 14/05/2013

La Fundació Carulla, COOP 57 i el periodista Joan Carles Peris, guardonats amb el Memorial Candel

Aquest premi, que s'entrega des del 2008, reconeix les iniciatives a favor de la cohesió i la integració social

Ara
1 min

BarcelonaLa Fundació Lluís Carulla, l'entitat de finançament ètica COOP 57 i el periodista Joan Carles Peris han estat premiats en la cinquena edició del Memorial Francesc Candel. Aquest guardó, que està promogut per la Fundació Paco Candel, reconeix iniciatives a favor de la cohesió i la integració social. Aquest dimarts al vespre, a les 19 h, tindrà lloc l'acte d'entrega de premis a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

El jurat ha ressaltat, d'una banda, la gran tasca desenvolupada en l'àmbit del mecenatge sociocltural per la Fundació Carulla, i de l'altra, la creació de la línia de crèdit cooperatiu per donar suport a iniciatives socials i culturals de la societat civil per part de COOP 57. Finalment, en el camp de la comunicació s'ha valorat la tasca de Joan Carles Peris al capdavant del Telenotícies Cap de Setmana de TV3 per la difusió que ha donat d'esdevenimets de la cultura tradicional i popular.

L’acte de lliurament dels premis serà presidit per la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, amb la participació del Director General per la Immigració, Xavier Bosch; el degà del Col·legi de Periodistes, Josep Maria Martí, i el president de la Fundació Candel, Pere Baltà. Aquest guardó s'entrega des del 2008, coincidint amb la mort de Francesc Candel, autor del llibre 'Els altres catalans'.

stats