Cultura 15/04/2014

Galàxia Sant Jordi 2014: un centenar de llibres per descobrir en un nou interactiu de l'ARA

L'ARA proposa una constel·lació interactiva i un recomanador de llibres per Sant Jordi

Ara
2 min
Interactiu Sant Jordi 2014

BarcelonaUna galàxia de 100 llibres connectats entre ells. És el nou interactiu de l'ARA per a aquesta diada de Sant Jordi.

Clica aquí per entrar a l'interactiu

Un joc amb els lectors del diari per buscar i remenar entre les principals novetats d'aquest any, seguint diversos itineraris i saltant de llibre en llibre. Per als que prefereixen una proposta concreta, l'ARA ha creat un recomanador de llibres.

Busca un llibre

La secció de cultura de l'ARA ha seleccionat 100 títols imprescindibles per a aquest Sant Jordi. Els llibres basculen dins un gran núvol en moviment. Clicant sobre cada un d'ells es pot veure l'autor, la sinopsi, la coberta, el nombre de pàgines o el preu. Tots els títols es poden compartir pel Twitter i el Facebook.

Les connexions de cada obra es poden veure passant el cursor per damunt dels títols sense clicar-hi. És així com, movent el ratolí, van apareixent constel·lacions de llibres. Marcant sobre la barra vertical de l'esquerra de la pantalla s'il·luminen les temàtiques amb què hem agrupat els llibres.

El recomanador

L'altra via per descobrir nous títols per a un mateix o per regalar és 'El recomanador'. Només cal contestar les 4 preguntes que apareixen a la pantalla i deixar-se aconsellar.

'La Galàxia de Sant Jordi' és un treball de la secció de Cultura i de l'equip d'interactius de l'Ara.cat, amb textos de Núria Juanico, Jordi Nopca, disseny d'Idoia Vallverdú i programació d'Idoia Longan. Altres interactius destacats dels últims mesos a l'Ara.cat han estat '3 anys de periodisme', el resum de l'any '2013: consulta, atur, espionatge', 'El joc dels Oscars', 'Melilla: la porta del darrere d'Europa' i 'L'Europa de les tres crisis'.

stats