Cinema
Cultura 05/09/2014

George Clooney dirigirà un film sobre les escoltes il·legals de 'News of the World'

La pel·lícula es basarà en el llibre 'Hack attack', del periodista Nick Davies que va investigar la trama durant sis anys

Efe
1 min

Los AngelesGeorge Clooney té un nou projecte com a director entre mans. Es tracta de 'Hack attack', un film que tractarà l'escàndol de les escoltes il·legals que va protagonitzar el mitjà britànic 'News of the world', propietat del magnat de la premsa Rupert Murdoch. El president de Columbia Pictures, Michael de Luca, ha explicat que "com fill de periodista que és, Clooney posseeix un gran interès en el paper que té el periodisme a les nostres vides". Segons Clooney, el projecte aplegarà tots els elements, "les mentides, la corrupció i el xantatge", que van envoltar l'escàndol del major diari de Londres, i "el fet que tot és cert", assegura, "és la millor part".

'Hack attack' es basarà en el llibre del mateix nom escrit pel periodista Nick Davies que, durant sis anys, va investigar News Corporation i la seva filial News International per explicar com es van dur a terme les escoltes il·legals a polítics, artistes i altres ciutadans britànics.

El cas de 'News of the World' va commocionar els britànics quan es va descobrir la trama el 2011. Rebekah Brooks, exdirectora del mitjà, va ser absolta durant el procés judicial, mentre que Andy Coulson, antic director de comunicacions de David Cameron, va ser declarat culpable de conspirar per interceptar trucades entre els anys 2000 i 2006.

stats