Cinema

Elisabeth Olsen participarà a 'Red Lights'

La tercera germana Olsen en la nova pel·lícula de Rodrigo Cortés

Robert De Niro, Sigourney Weaver i Cillian Murphy no seran els únics que rodaran a Barcelona en un parell de setmanes a les ordres del director de 'Buried'. La germana petita de les bessones Olsen, la darrera sensació del festival de Sundance.

Fins ara fa uns dies era 'l'altra', la germana petita de Mary i Kate Olsen. Des d'aquest cap de setmana és la gran revelació de qui la premsa parla al festival de Sundance, que s'està celebrant aquests dies a Park City (Utah). Totes les crítiques senyalen que la interpretació d'Elisabeth Olsen a Martha Mercy May Marlene (T. Sean Durkin), el debut de la jove intèrpret, és incontestable i que l'actriu és la revelació del festival, com altres anys van ser Carey Mulligan per Una educació (Lone Scherfig, 2009) o Jennifer Lawrence per Winter's Bone (Debra Ganik, 2010).

Paral·lelament, Elisabeth Olsen ha confirmat que participarà a la propera pel·lícula de Rodrigo Cortés, el director de Buried, que es començarà a rodar a principis de febrer a Barcelona. Altres intèrprets del film són Robert De Niro, Cillian Murphy i Sigourney Weaver, un repartiment de luxe per a un dels projectes que més expectació ha aixecat darrerament.


Més continguts de