Cinema
Cultura 24/01/2011

La tercera germana Olsen en la nova pel·lícula de Rodrigo Cortés

Robert De Niro, Sigourney Weaver i Cillian Murphy no seran els únics que rodaran a Barcelona en un parell de setmanes a les ordres del director de 'Buried'. La germana petita de les bessones Olsen, la darrera sensació del festival de Sundance.

Redacció
1 min
Elisabeth Olsen

BarcelonaFins ara fa uns dies era 'l'altra', la germana petita de Mary i Kate Olsen. Des d'aquest cap de setmana és la gran revelació de qui la premsa parla al festival de Sundance, que s'està celebrant aquests dies a Park City (Utah). Totes les crítiques senyalen que la interpretació d'Elisabeth Olsen a Martha Mercy May Marlene (T. Sean Durkin), el debut de la jove intèrpret, és incontestable i que l'actriu és la revelació del festival, com altres anys van ser Carey Mulligan per Una educació (Lone Scherfig, 2009) o Jennifer Lawrence per Winter's Bone (Debra Ganik, 2010).

Paral·lelament, Elisabeth Olsen ha confirmat que participarà a la propera pel·lícula de Rodrigo Cortés, el director de Buried, que es començarà a rodar a principis de febrer a Barcelona. Altres intèrprets del film són Robert De Niro, Cillian Murphy i Sigourney Weaver, un repartiment de luxe per a un dels projectes que més expectació ha aixecat darrerament.

stats