Música
Cultura 05/02/2018

Gossos celebren 25 anys als escenaris amb un concert especial

Txarango, Blaumut, Lax'n'Busto, Els Pets i Sopa de Cabra participaran en l'homenatge, a L'Auditori

Ara
1 min
Gossos celebra 25 anys a dalt dels escenaris

BarcelonaEl 3 de maig el grup manresà Gossos celebrarà 25 anys de carrera musical amb un concert especial a L'Auditori, a Barcelona. Músics, actors i personalitats del món de la cultura homenatjaran la banda interpretant a la seva manera les cançons més conegudes del grup, que ha decidit donar veu als músics que s'han declarat admiradors seus.

En el concert les seves cançons començaran una segona vida amb Txarango, Sopa de Cabra, Els Amics de les Arts, Blaumut, Els Pets, Ramon Mirabet, Lax'n'Busto i Judit Neddermann, entre d'altres, que interpretaran temes com 'Rere teu', 'No és nou', 'Quan et sentis de marbre' i 'Corren'. El concert també pretén ser un espectacle on redescobrir la ploma dels Gossos a través de les lletres recitades o melodies ballades pel món del teatre i l'escenografia, que també hi sortiran reflectits de diferents maneres.

La banda de Manresa també ha decidit obrir un concurs de versions, que s'ha posat en marxa aquest dilluns, perquè tothom qui vulgui enviï al correu jocantogossos@gossos.cat un vídeo amb una cançó del grup. Tots els vídeos seran penjats a la web de Gossos.cat. A partir de l'1 d'abril s'obrirà un procés de votació a la mateixa web on el públic decidirà quina és la millor versió. El vídeo més votat rebrà com a premi actuar al concert de L'Auditori amb el grup.

Les entrades pel concert ja estan disponibles des d'aquest dilluns a la web de L'Auditori. El preu únic és de 22 euros més les despeses de gestió.

stats