Art
Cultura 01/10/2019

El Govern subvencionarà amb més de 300.000 euros la Fabra i Coats de Barcelona i el Bòlit de Girona

Tots dos centres formen part de la Xarxa Pública de Centres i Espais d'Arts Visuals de Catalunya

Acn
1 min
La Fabra i Coats és la seu de l’Espai Transversal de Cultura i Educació.

BarcelonaEl Govern ha aprovat concedir una subvenció de 330.000 euros a l'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) per finançar les activitats a la Fabra i Coats, Centre d'Art Contemporani de Barcelona durant el 2019 i 2020. També ha aprovat una subvenció de 335.000 euros a l'Ajuntament de Girona per finançar les activitats del Bòlit, Centre d'Art Concemporani per al 2019 i 2020. Aquests dos centres formen part de la Xarxa Pública de Centres i Espais d'Arts Visuals de Catalunya, que té per objectiu garantir una presència bàsica de les arts visuals contemporànies al país per ajudar a equilibrar el teixit artístic a Catalunya, de manera coordinada amb l'administració local i els agents artístics del territori.

Les aportacions es materialitzaran a través de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural, que regula les funcions dels centres i espais d'art visuals que en formen part i que defineix els mecanismes de suport i les modalitats de vinculació amb la Generalitat.

Per altra banda, el Govern també ha concedit una subvenció al Consorci Museu de Ciències Naturals de Barcelona de 475.000 euros per finançar les activitats relacionades amb el Pla d'exposicions del museu l'any 2019.

stats