Sant Jordi 2013
Cultura 23/04/2013

El Gremi de Llibreters considera que la xifra de vendes de Sant Jordi és "similar" a la de l'any passat

Destaca que "els llibres sobre la independència i l'estat propi han augmentat les vendes d'un públic que cada vegada es decanta més per la literatura en català"

Ara
1 min
Sant Jordi 2013 / X. BERTRAL

BarcelonaEl Gremi de Llibreters ha fet una valoració positiva d'aquest Sant Jordi, on la "massiva participació de la gent que ha sortit al carrer" s'ha decantat per novel·les com 'Victus', d'Albert Sánchez Piñol, 'L'estiu que comença', de Sílvia Soler, 'Plans de futur', de Màrius Serra i 'Brúixoles que busquen somriures perduts', d'Albert Espinosa.

"La xifra de vendes és similar, però no en tindrem dades concretes fins dimecres", ha explicat Antoni Daura, president del Gremi. Pel que fa a la facturació, Daura ha advertit que dependrà "de com vagi la part final del dia, tot i que de moment s'ha notat una tendència de vendes igual o lleugerament inferior a la de l'any passat". Segons dades facilitades pel Gremi, el 2012 es van facturar 18,3 milions d'euros. L'any anterior la xifra havia estat de 17 milions.

Així mateix, el Gremi ha destacat que "els llibres sobre la independència i l'estat propi han augmentat les vendes d'un públic que cada vegada es decanta més per la literatura en català".

stats