Patrimoni

La impressionant Casa Vicens de Gaudí, disponible a Airbnb per una nit

Una parella podrà tenir la casa sencera, amb sopar inclòs, per 1 euro

2 min
Aspecte actual de la Casa Vicens

BarcelonaDormir una nit, tots sols amb la teva parella, en una casa de Gaudí és un luxe a l'abast de ben poques persones. Per promocionar la Casa Vicens i Airbnb, les dues empreses han llançat una campanya que permetrà que qualsevol usuari de la plataforma de lloguer d'habitatges pugui dormir una nit a la magnífica casa de Gaudí al barri de Gràcia. No només això: la nit inclou un sopar ofert pel restaurant Hoffmann i una visita guiada per la casa. Els hostes podran estar-se per tots els racons de la llar, com es pot veure al web dAirbnb.

El fumador de la Casa Vicens

Per poder ser un dels hostes, el 12 de juliol de 2021 (a les 4 de la tarda) es podrà reservar plaça a airbnb.com/gaudi per anar a la Casa Vicens a la tardor. Les persones interessades hauran de complir una sèrie de requisits, entre els quals, viure al mateix lloc, tenir un perfil verificat amb un historial d'opinions positives a Airbnb i tenir més de 18 anys.

La Casa Vicens era un habitatge particular fins al 2014; històricament era una casa d'estiueig. La va comprar Mora Banc com a inversió i la va obrir el 2017 després d'una rehabilitació duta a terme per Martínez Lapeña - Torres Arquitectos, que ha estat premiada i finalista en diversos premis d’arquitectura de tot el món. Actualment es pot visitar aquesta joia arquitectònica de finals del segle XIX, la primera casa que va fer Gaudí i una de les primeres obres mestres del Modernisme que va trencar estilísticament amb tot el que s’havia construït anteriorment.

stats