MÚSICA
Cultura 28/06/2019

Jane Birkin se suma a la música del Temporada Alta

La londinenca, que oferirà un concert d'homenatge a Serge Gainsbourg, comparteix cartell amb les estrenes a Girona dels nous discos d'Amaia i Manel

Ara / Acn
1 min
A dalt, Jane Birkin, que va oferir una magnífica revisió simfònica del cançoner de Serge Gainsbourg. A baix, la neozelandesa Lorde, gran triomfadora de la nit.

BarcelonaNous anuncis musicals al Temporada Alta. Després de confirmar el concert, entre d'altres, de Manel (que, de retruc, va servir per explicar la publicació del nou disc dels barcelonins), el festival gironí també gaudirà d'un espectacle de Jane Birkin, que oferirà un concert d'homenatge a qui va ser la seva parella, el cantant francès Serge Gainsbourg. Serà el dissabte 9 de novembre a l'Auditori de Girona.

L'anunci de l'exmodel i cantant no ha vingut sol, ja que el festival gironí també comptarà amb les actuacions d'Amaia, en plena gira de presentació del seu primer disc, 'Pero no pasa nada', Joan Dausà i El Pot Petit, la banda de música infantil que aquesta temporada celebra 10 anys dalt dels escenaris.

El concert de Jane Birkin, que va actuar per última vegada a Catalunya en el marc del Primavera Sound 2018, oferirà un repertori de cançons mítiques de Gainsbourg, com va fer en aquella actuació al parc del Fòrum. Comptarà amb l'acompanyament pianístic i els arranjaments de Nobuyuki Nakajima, acompanyats de set músics. S'espera que aquesta simfonia íntima de Jane Birkin toquin cançons tan famoses de Gainsbourg com 'La Javanaise', 'Baby Alone in Babylone' i la 'Ballade de Johnny Jane'.

stats