Cinema
Cultura 21/02/2011

El nou film de Jaume Collet-Serra comanda la taquilla nord-americana

'Unknown', la nova pel·lícula del director català establert a Hollywood, ha recaptat prop de 16 milions d'euros en la seva estrena als Estats Units, i s'ha situat en el primer lloc del rànquing

Redacció
1 min
Liam Neeson a 'Unknown'

BarcelonaUnknown, el nou film de Jaume Collet-Serra, que el director català va presentar a la Berlinale aquest divendres, s'ha situat en el primer lloc de la taquilla nord-americana recaptant més de 16 milions d'euros, per davant d'I am number four i Gnomeu and Juliet, que estan al voltant dels 14 milions d'euros. És la primera vegada que un títol del director arriba a la primera posició del rànquing.

La película és un thriller de suspens protagonitzat per Liam Neeson i rodat a la ciutat de Berlín. El film té un repartiment internacional que inclou Diane Kruger, January Jones, Frank Langella i Bruno Ganz. Es el quart film de Collet-Serra, tots ells produïts per Joe Silver, el responsable de la franquícia de Matrix i Arma letal. El director està confirmat també per dirigir una nova versió del mite de Dràcula, Harker, que es troba encara en la fase de preproducció.

stats