Cinema
Cultura 18/02/2015

Javier Bardem serà el capità Salazar a 'Pirates del Carib 5'

El rodatge del nou film, 'Pirates of the Caribbean: Dead men tell no tales', acaba de començar a les costes australianes

Europa Press
1 min
Javier Bardem serà el Capità Salazar a 'Pirates del Carib 5' / EUROPA PRESS

MadridJavier Bardem encarnarà el dolent de 'Pirates del Carib', el capità Salazar, a la cinquena entrega de la saga protagonitzada per Johnny Depp. El rodatge del nou film, que es titularà 'Pirates of the Caribbean: Dead men tell no tales', acaba de començar oficialment a les costes d'Austràlia. D'aquesta manera, l'actor canari prendrà el relleu de la seva dona, Penélope Cruz, que ja va embarcar-se a l'aventura de la saga interpretant la pirata Angelica Teach.

La cinta, que es preveu que s'estreni el 7 de juliol de 2017, continuarà amb les aventures del capità Jack Sparrow, que tornarà a estar en perill al nou film quan una legió de pirates fantasmes, liderats pel capità Salazar (Bardem), s'escapen del Triangle del Diable i volen matar tots els pirates del mar. L'única manera de sobreviure per a Sparrow serà trobar el Trident de Posidó.

Dirigida per Joachim Ronning i Espen Sandberg, la pel·lícula comptarà amb les cares conegudes de la saga, com Geoffrey Rush (Barbosa), Kevin R. McNally (Joshamee Gibbs) i Stephen Graham (Scrum), i es completarà amb nous actors com Kaya Scodelario, Brenton Thwaites i Golshifteh Farahani.

stats