Cinema
Cultura 01/07/2014

El Festival de Sitges estrenarà les noves pel·lícules de Godard i Cronenberg

Roland Emmerich rebrà el premi honorífic del festival, que se celebrarà del 3 al 12 d'octubre. La pel·lícula inaugural serà '[REC 4]', de Jaume Balagueró

Ara
1 min

BarcelonaL'organització del Festival de Sitges ha anunciat aquest dimarts una part de la seva programació, que es podrà veure entre els dies 3 i 12 d'octubre. Entre les pel·lícules que s'hi podran veure hi haurà 'Adieu au langage', l’últim treball de Jean-Luc Godard, que més de cinc dècades després de debutar amb 'Au bout de souffle' ara experimenta amb el 3D en una història plena de metàfores i lladrucs de gos.

David Cronenberg arriba a Sitges 2014 amb el seu retrat decadent de la indústria cinematogràfica, 'Maps to the Stars', una sàtira sense compassió amb un repartiment de luxe format per Julianne Moore, Mia Wasikowska, Robert Pattinson i John Cusack. Jonathan Glazer aterrarà a Sitges 2014 amb 'Under The Skin', un drama de ciència-ficció protagonitzat per una alienígena Scarlett Johansson. Richard Ayoade adapta Dostoievski amb 'The double', una comèdia negra interpretada per Jesse Eisenberg i Mia Wasikowska. La reconeguda autora de còmics Marjane Satrapi estrenarà 'The voices', una comèdia negra on Ryan Reynolds intenta ocultar un cadàver i que la directora iraniana presenta a Sitges després de la bona acollida a Sundance.

Balagueró inaugurarà el Festival

'[REC]4: Apocalipsis', de Jaume Balagueró, inaugurarà el festival, que també estrenarà 'Musarañas', de Juanfer Andrés i Esteban Roel, una cinta de terror psicològic ambientada en la postguerra que recupera el fantàstic i gòtic clàssic ibèric.

El director, productor i guionista alemany Roland Emmerich, gran representant del cinema d'acció i catàstrofes i autor de títols tan populars com 'Independence Day', 'Godzilla' i 'Stargate', rebrà el Gran Premi Honorífic del Festival.

stats