Música
Cultura 18/11/2019

Jo Jet i Maria Ribot reivindiquen les mil cares d'estimar en un nou videoclip

La cançó formarà part del disc que publicaran el 2020

Ara
1 min

BarcelonaSi fa només dos mesos Jo Jet i Maria Ribot presentaven el tema Que cremi tot, un clam a l’amor com una diversitat d’experiències vàlides i autèntiques, ara reprenen el fil de l’anarquisme relacional amb el senzill Mil cares, en què canten a una comunitat que comparteix la inexpertesa d’estimar des de la llibertat i amb cures amb el sentir com a única bandera. El tema va acompanyat d’un videoclip, aquest cop d’animació, realitzat pel jove artista gràfic Joan Hurtado.

En aquest nou projecte, que veurà la llum a principis de l’any vinent, el duet està acompanyat pel bateria Josep Cordobés. Defugint l’interès per crear una banda, el nou format busca un diàleg tendre i cru entre l’essència del duet amb l’actitud d’una bateria.

Abans de la sortida del disc, el nou format del projecte es podrà veure a Incendi, una proposta del duet en què s’han unit artistes de diverses disciplines com la cantant Paula Grande, Queralt Guinart, Maria Jou i el mateix Joan Hurtado, entre d'altres. Incendi es farà el dimecres 4 de desembre a la Nau Bostik de Barcelona.

stats