Concurs de relats
Cultura 11/04/2014

'El bufet giratori', relat col·lectiu iniciat per Jordi Nopca, premi del concurs literari del TRAM

Jordi Nopca va plantejar l'argument i 8 participants la van completar, per participar al concurs 'TRAMa'

Ara
1 min

RedaccióL'escriptor i periodista del diari ARA, Jordi Nopca, ha guanyat amb el relat 'El bufet giratori' el concurs de relats col·lectius organitzat per TRAM en col·laboració amb l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), en el marc del 10è aniversari de TRAM. En el concurs han competit 15 relats i han participat 150 persones.

A més de Jordi Nopca, el certamen ha comptat amb els escriptors Llucia Ramis, Martín Piñol, Najat el Hachmi i Tina Vallès, encarregats d'iniciar els relats. La llibertat creativa era total: l'únic requisit era que el tramvia fos escenari, directe o indirecte, de la trama argumental.

'El bufet giratori', un relat que converteix una banal visita al dentista (en tramvia) en una grotesca història de ciència ficció, ha estat coescrit pel mateix autor i pels participants Kutsushita, Isabel Borràs Latre, Clio, Luloi, Himajina, Hati, Fernanding i Ferdinand. Tots els membres de l'equip guanyador rebran una T-Trimestre de regal i descomptes en els cursos de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès.

El relat premiat, així com els altres 14 que hi han participat, es poden llegir a la pàgina web de Quatre Ratlles, empresa que gestiona el concurs.

stats