Cinema
Cultura 21/12/2016

Josep Maria Pou, premi Gaudí d'Honor

L’actor i director rebrà el màxim reconeixement del cinema català a la gala que se celebrarà el 29 de gener

Ara
1 min
Josep Maria Pou

Barcelona"Per mig segle d'ofici als escenaris i a la pantalla". Així argumenta l'Acadèmia del Cinema Català el premi Gaudí d'Honor-Miquel Porter 2017 que rebrà Josep Maria Pou en la gala que se celebrarà el 29 de gener a l'Auditori del Fòrum.

L'actor i director agraeix el màxim guardó del cinema català amb aquestes paraules: “M'emociona i em fa feliç que l’Acadèmia hagi valorat la meva feina de tants anys, fins al punt de considerar-la mereixedora d’aquest premi. Mai ho hauria imaginat, ho dic de cor. L’accepto com un reconeixement a la feina feta amb vocació, dedicació i afany; el mateix que fan, cada dia, tants i tants companys d’ofici. Confio, humilment, estar a l’altura de l'Acadèmia i d’aquells que han merescut el premi abans que jo, tots ells mestres als quals admiro i estimo".

El premi el concedeix la junta directiva del l’Acadèmia del Cinema Català, formada per Isona Passola (presidenta), Sergi López (vicepresident), Elisa Plaza (secretària), Maria Rosa Fusté (tresorera) i Pep Armengol, Josep Maria Civit, Aina Clotet, Cesc Gay, Edmon Roch i Clara Segura (vocals). Fins ara, han estat distingits amb el Gaudí d’Honor Jaime Camino (2009), Josep Maria Forn (2010), Jordi Dauder (2011), Pere Portabella (2012), Montserrat Carulla (2013), Julieta Serrano (2014), Ventura Pons (2015) i Rosa Maria Sardà (2016).

stats