Moda
Cultura 01/07/2011

Kate Moss es casa amb el rocker Jamie Hince

La model ha demanat de tancar dos barris propers a la zona on se celebrarà la cerimònia per acollir els 300 convidats

Redacció
2 min

BarcelonaAvui és el gran dia de Kate Moss: aquesta tarda la model es casarà amb Jamie Hince, membre del grup de The Kills, en un cerimònia amb tres-cents convidats entre els quals destaquen Naomi Campbell, les dissenyadores Stella McCartney i Vivienne Westwood o Jade Jagger. La núvia vestirà un disseny de John Galliano com recull Vogue, i Mario Testino serà l'encarregat de fer les fotografies de la cerimònia.

Pel que fa a l'operatiu del casament, The Sun ha anunciat que Moss ha sol·licitat tancar dos barris propers a Cotswolds (al sud-est d'Anglaterra) i que ha fet arribar permisos als convidats perquè puguin accedir a tots els espais de la cerimònia i als veïns, perquè puguin tornar lliurement a casa seva. Inicialment la parella volia celebrar l'enllaç a la capella de la mansió de la model, però van témer que no hi hauria espai per a quatre-cents convidats.

Segons indiquen alguns mitjans, Moss hauria contractat un equip de transvestits per acompanyants els convidats al lavabo i tornar-los al seu lloc i un parell de models, per posar nus amb falsos tatuatges de les cares dels nuvis. Els encarregats del menú seran els xefs del restaurant China Tang i els de l'hotel Ritz de París; hi haurà xampany Dom Perignon i Grey Goose vodka per als convidats.

L'última aparició pública de la parella va ser ahir, en l'assaig de la cerimònia, i els nuvis van posar per la premsa. Moss, de trenta-set anys, lluïa un vestit dels anys setanta, de color verd pàlid i ribetejat amb cintes de vellut blau, a joc amb unes botes a joc.

stats