Música
Cultura 09/07/2015

Keith Richards llança el seu primer disc en solitari des del 1992

El guitarrista dels Rolling Stones publicarà 'Crosseyed heart' el 18 de juliol

Ara
1 min
Justin Bieber i Keith Richards, enganxada al primer encontre

BarcelonaKeith Richards ha anunciat que el 18 de juliol publicarà el seu tercer àlbum en solitari, el primer des que el 1992 va presentar 'Main offender'. El guitarrista ha escrit i produït amb el bateria Steve Jordan gran part del nou àlbum 'Crosseyed heart', en el qual han col·laborat també el guitarrista Waddy Wachtel i el corista dels Rolling Sonte Bernard Fowler. "No hi ha res com entrar en l'estudi i no tenir ni la menor idea sobre què acabarà sortint al final" ha declarat Richards referint-se al seu nou disc en solitari.

No es el primer cop que Jordan i Wachtel prenen part en els projectes en solitari del guitarrista. Tots dos són membres de la banda X-Pensive Winos, que va participar el 1988 al debut en solitari de Richards, 'Talk as cheap'. També el teclista Ivan Neville i la cantant Sarah Dash han aportat la seva part en la confecció de 'Crosseyed heart', que també inclou col·laboracions especials de Norah Jones, Spooner Oldham, Larry Campbell i Aaron Neville. A 'Crosseyed heart', descrit per Richards com "un viatge musical que passa pel reggae, el rock, el country i el blues", l'artista toca la guitarra elèctrica i l'acústica, a més del piano i la bateria.

Segons la revista Rolling Stones, el grup està pensant a gravar una continuació d''A bigger bang', l'últim treball de la banda del 2005. Tanmateix, el guitarrista dels Rolling Stones ha explicat que encara que "s'ha parlat de la idea no hi ha res definitiu".

stats