Música
Cultura 19/11/2014

Kiss actuaran al Palau Sant Jordi el 21 de juny

La banda de rock celebrarà el seu 40è aniversari amb una gira internacional

Agències
1 min
El grup Kiss actuarà al Palau Sant Jordi / LIVE NATION

BarcelonaLa mítica banda de rock Kiss celebrarà el seu 40è aniversari de la seva fundació amb una gira internacional que passarà el pròxim 21 de juny pel Palau Sant Jordi de Barcelona.

Al capdavant de la banda continuen els dos membres fundadors del grup, el cantant i guitarrista Paul Stanley i el baixista Gene Simmons, acompanyats del bateria Eric Singer i el guitarrista Tommy Thayer.

La celebració del 40è aniversari de Kiss no coincidirà exactament amb els 40 anys de la fundació de la banda, que es va formar el 1971 i va oferir el seu primer concert el 1973. Kiss va ser un dels grups de rock més popular dels anys 70 als Estats Units. Cada membre encarnava un personatge superheroic i portava un maquillatge característic. És la banda amb més discos d'or als Estats Units, 28 en total per 40 milions de còpies venudes, gairebé la meitat dels més de 100 milions d'àlbums venuts a tot el món al llarg de la seva carrera.

Amb la formació actual han publicat dos àlbums, "Sonic boom" (2009) i "Monster" (2012), el seu últim àlbum al mercat fins a la data i el vintè treball d'estudi de la seva carrera. Les entrades dels quals sortiran "pròximament a la venda", segons la promotora Live Nation.

stats