Promoció
Cultura 01/11/2021

L’últim disc de Marina Rossell, amb l’ARA

La promoció de quatre CDs de Marina Rossell està disponible a la botiga web de l’ARA del 3 al 24 de novembre

1 min
Portada del CD '300 crits'

300 crits, la cançó de Marina Rossell sobre els crits nascuts de totes les emocions humanes –crits de goig, crits de desesperació...–, dona nom al títol del seu nou CD, el vint-i-cinquè de la cantant. En aquest disc Marina Rossell també ha inclòs unes quantes cançons de la resistència, creades a França després de l’ocupació, com ara "Je ne regrette rien", d’Edith Piaf, i temes personals, ben íntims. L’ARA ofereix el CD 300 crits i tres més (es poden adquirir conjuntament o separadament) de la dilatada trajectòria professional de Marina Rossell: Tribut a Moustaki, un homenatge a Georges Moustaki gravat al Teatre Grec de Barcelona; Clàssics de Nadal, una selecció de nadales, i Clàssics catalans, amb cançons com “El cavaller enamorat” de Joan Manén, “Per tu ploro” de Joan Maragall i Pep Ventura, “La gavina” de Frederic Sirés, “El petit vailet”...

Marina Rossell s’ha preocupat sempre de recollir cançons tradicionals, que han anat passant de generació en generació. Algunes ara es canten menys d’un temps ençà. Amb la seva càlida veu, les ha enregistrat perquè no es perdin.

Editats per Satélite K, els discos es poden aconseguir del 3 al 24 de novembre en aquest enllaç. El CD 300 crits té un cost de 14,95 €  i els altres tres de 9,95 €.

stats