MÚSICA
Cultura 30/12/2011

Nova York rep l'any nou amb Lady Gaga, Patti Smith i Placido Domingo

Participaran en les nombroses celebracions per donar la benvinguda a l'any nou a Nova York, tamt a Times Square com als teatres de Broadway

Ara
1 min
Lady Gaga al videoclip de 'Yoü and I'

BarcelonaCom cada d'any, centenars de milers de persones es concentraran a Time Square, al cor de Manhattan, per donar la benvinguda de l'any nou, una tradició de més d'un segle d'antiguitat. Aquest any, els mestres de cerimònies de les campanades seran Lady Gaga, nascuda a la ciutat dels gratacels, i l'alcalde de Nova York Michael Bloomberg.

Tot i així el 2012 començarà amb centenars de festivals i concerts. Chuck Berry, de 85 anys, un dels pares del rock'n'roll, es presentarà al BB King Blues Club. La cantant Patti Smith, coneguda pels èxits Because the night, que va composar amb Bruce Springsteen, o Gloria, i nascuda també a Nova York, serà l'encarregada de tancar una sèrie de tres concerts al Bowery Ballroom, a Manhattan. I per aquells que prefereixin una atmosfera més moderna, poden visitar el Metropolitan Opera de Nova York, on l'infatigable Plácido Domingo, als seus 70 anys, jugarà el paper de Neptú a Enchanted Island, un pastitx de textos presos de Shakespeare i de la música de molts compositors barrocs.

stats