HISTÒRIA
Cultura 01/05/2015

Aconsegueix els cartells de la Segona Guerra Mundial amb l’ARA

Amb el diari podràs aplegar la col·lecció ‘Cartells de la llibertat. Els cartells de la Segona Guerra Mundial’, amb motiu del setantè aniversari de la fi de la Segona Guerra Mundial

Ara
1 min
Dilluns 4

BarcelonaEnguany es commemora el setantè aniversari del final de la Segona Guerra Mundial, i l’ARA recordarà l’efemèride a través de tres iniciatives. La primera serà el diari especial que desglossarà el conflicte bèl·lic: serà el diumenge 3 de maig. Aquell mateix dia començarà la promoció Cartells de la llibertat. Els cartells de la Segona Guerra Mundial, una selecció feta pel diari que començarà amb l’emblemàtic We can do it!, que s’encartarà amb l’ARA i es podrà aconseguir de forma gratuïta aquell diumenge.

Des del dilluns 4 de maig fins al dimecres 13 de maig, i a un preu de 0,50 euros cadascun, l’ARA continuarà la tria de cartells històrics, amb exemples tan representatius com el de París se libère, cartell anònim de la resistència comunista editat pel diari L’avant-garde el 1944; Keep calm and carry on, lema del govern britànic per alçar la moral dels ciutadans en cas d’una hipotètica invasió nazi, o I want you for the U.S. Army, una crida a allistar-se a l’exèrcit dels Estats Units.

stats