CINEMA
Cultura 07/12/2012

L'Aribau Cinema celebra els 50 anys projectant 'West Side Story'

El mític musical torna avui a la sala que va inaugurar el 1962. Aleshores va estar 96 setmanes en cartell i va atreure 795.125 espectadors

Ara
1 min
Una escena de 'West side story'

BarcelonaL'Aribau Cinema celebra 50 anys avui amb una projecció especial del clàssic musical 'West Side Story', la pel·lícula que va inaugurar les projeccions de la sala el 1962. El musical va tenir un èxit aclaparador: va estar en cartell durant 96 setmanes i van passar per taquilla un total de 795.125 espectadors.

Inspirat en 'Romeu i Julieta', Robert Wise va dirigir la pel·lícula el 1961 a partir del musical homònim de Broadway, amb música de Leonard Bernstein, lletra de Stephen Sondheim i coreografies de Jerome Robbins, que també va participar en la versió cinematogràfica. 'West Side Story' va conquerir 12 Oscars –més que cap altre film musical fins aleshores–, i va convertir Natalie Wood en una estrella.

La pel·lícula es projectarà als cinemes del carrer Aribau −també coneguts com a Aribau Multicines− en passi únic a les 8 del vespre, en versió original subtitulada en castellà.

stats