MÚSICA
Cultura 17/04/2012

'La flauta màgica' de Mozart, al Liceu

La darrera òpera del compositor austríac es representarà els dies 24, 26 i 28 d'abril sota la direcció de Joan Font de Comediants

Acn
1 min
La flauta màgica que es veurà al Liceu, amb direcció escènica de Joan Font (Comediants) / ACN, Antoni Bofill

BARCELONAEl Gran Teare del Liceu acollirà la setmana vinent tres funcions de la mítica òpera de Wolfgang Amadeus Mozart, 'La flauta màgica'. El muntatge comptarà amb la direcció escènica del director de Comediants, Joan Font. En l'apartat musical, Pablo González serà el director musical de l'òpera, al capdavant de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i amb el Cor del Gran Teatre del Liceu.

El Liceu oferirà 'La flauta màgica' una dècada després de la seva última representació. Serà els dies 24, 26 (a les vuit del vespre) i 28 (a les sis de la tarda) d'abril. El muntatge és una coproducció del Gran Teatre del Liceu amb el Festival Mozart d'A Coruña.

'La flauta màgica' és una de les òperes més populars de Mozart, i també l'última que va escriure el compositor austríac. Es va estrenar a Viena l'any 1791 pocs mesos abans de la seva mort. L'obra recull diversos elements de la música operística de l'època i els fusiona en una unitat dramàtica i musical carregada de significacions simbòliques que serà un model per a l'òpera romàntica alemanya.

stats