Cultura
Cultura 29/06/2015

La Llar del Llibre i Rosa M. Piñol, premiats pels llibreters catalans

El 4rt Memorial Pere Rodeja s'ha entregat aquest dilluns al vespre a Girona

Ara
1 min
La Llar del Llibre de Sabadell

BarcelonaEl jurat del 4rt Memorial Pere Rodeja, premi impulsat pel Gremi de Llibreters, ha distingit el llibreter Joan Fàbregues, de la Llar del Llibre de Sabadell, i Rosa M. Piñol, periodista de La Vanguardia. De Fàbregues se n'ha valorat "la seva capacitat de continuïtat, reinvenció comercial, la seva ininterrompuda llarga trajectòria i la capacitat de transmetre l'ofici a diverses generacions, així també com per ser un referent cultural a la seva ciutat i a Catalunya, amb un nodrit programa d'activitats per promocionar la divulgació del llibre i la lectura.

eDe Rosa M. Piñol, que aquest 2015 es jubila, se n'ha destacat "la llarga i consolidada trajectòria dedicada al món del periodisme cultural, així com el seu clar interès per la tasca dels llibreters i de les llibreries".

El jurat del Premi està format per l'editor Quim Curbet, la bibliotecària Marta Morera, el llibreter Guillem Terribas, l'escriptor i periodista Màrius Serra, el llibreter Lluís Morral i el secretari tècnic del Gremi de Llibreters, Marià Marín, que actua com a secretari sense vot.

stats