POLÍTICA CULTURAL
Cultura 23/06/2011

La llei òmnibus segueix acumulant al·legacions

L'Associació Catalana d'Entitats de Salut (ACES), la patronal del sector sanitari privat, i l'Ens de Comunicació Associativa (ECA), que engloba associacions culturals, s'han sumat a les dotzenes de ciutadans i entitats que han presentat al·legacions contra la llei

Efe
1 min

BarcelonaL'Associació Catalana d'Entitats de Salut (ACES), la patronal sanitària privada, ha informat en un comunicat que la seva al·legació pretén que els centres i serveis de salut amb majoria de capital públic no puguin prestar assistència privada remunerada de cap tipus. De tota manera, ACES ha destacat la bona disposició del govern català per reconduir amb rapidesa aquesta situació.

De la seva banda, l'Ens de Comunicació Associativa ha assegurat, també mitjançant un comunicat, que amb aquesta llei el món de la cultura queda sensiblement afectat, tot i que el propòsit del Govern de reduir la burocràcia, simplificar l'administració i estimular l'economia és lloable. Per això, en una assemblea general extraordinària, centenars d'entitats culturals que formen part de l'ECA van decidir presentar al·legacions a l'avantprojecte de llei. Entre d'altres peticions, es reclama que es creï "un consell representatiu de les institucions que uneixen l'associacionisme cultural català", una de les funcions del qual hauria de ser "escollir" els guardonats en els Premis Nacionals de Cultura Popular de la Generalitat.

stats