SECTOR EDITORIAL
Cultura 06/07/2012

La llibreria Robafaves demana auxili per evitar el tancament

La crisi i l'endeutament de l'establiment de Mataró els ha deixat amb un deute de 250.000 euros. Per això demanen l'ajut 'in extremis' de la societat civil

Ara
1 min

MataróLa llibreria Robafaves de Mataró necessita 250.000 euros per poder evitar el tancament. La seva precària situació econòmica, provocada per la crisi i el gran deute acumulat, els ha portat al límit del tancament. "La crisi ens ha tocat de ple en el pitjor moment, quan hem de fer front a les obligacions derivades de l’endeutament per ampliar, diversificar i millorar la nostra oferta", diuen en un comunicat. La Robafaves necessita aquests diners abans del 26 de juliol i demana auxili econòmic a tot aquell que vulgui i pugui ajudar. La banca ètica s'hi sumarà si tenen una primera aportació popular.

La llibreria, que funciona com a cooperativa, és un dels centres neuràlgics de la vida cultural de Mataró des dels anys 70. Des de sempre ha organitzat lectures de contes, presentacions de llibres i converses amb escriptors, i ha editat alguns llibres propis i una revista. Tota aquesta tasca se li ha reconegut amb diversos premis com la Creu de Sant Jordi o el premi de Llibreter de l'Any.

stats