Teatre
Cultura 22/09/2014

'Lliga de teatre', l'apli que farà competir els espectadors per equips

La inciativa de la companyia Sixto Paz, que ja es pot descarregar al mòbil, impulsa el debat post-funció amb preguntes tipus Trivial

Ara
1 min

BarcelonaLa productora teatral Sixto Paz Produccions, artífex espectacles com 'Pulmons' (actualment en gira), ha creat una aplicació per a mòbils per motivar el públic i fomentar el debat post-funció de les obres teatrals de Barcelona de la nova temporada.

'Lliga de Teatre', que ja es pot descarregar a App Store, Google Play i Amazon, proposa que es vagi al teatre en grups i que es descarregui l'aplicació per competir entre equips. En aquesta competició, amb preguntes en forma de Trivial, guanyarà l'equip que més detalls conegui de les quatre obres que haurà de veure a Barcelona entre els mesos d'octubre i desembre.

Sixto Paz, del qual és cara visible l'actor Pau Roca, és una companyia jove que treballa per capgirar l''status quo' teatral i les formes de gestió. Un dels seus 'invents' va ser la taquilla inversa. Un dels seus projectes teatrals és 'Club de pessimistes actius', al Círcol Maldà.

stats