Música
Cultura 24/12/2014

Els pianistes Lluís Coloma i Frank Muschalle, protagonistes del Festival Campi qui Boogie

La comarca vol donar a conèixer el seu territori amb els concerts de Frank Muschalle i Lluís Coloma, referents internacionals del boogie woogie

Acn
1 min

Sant Feliu SasserraUn estil "molt ballable, divertit, hipnòtic i energètic". Així defineix el pianista Lluís Coloma el boogie woogie, un gènere musical que sembla estar en alça i que el Lluçanès promocionarà amb el Festival Campi qui Boogie. L'Ateneu de Sant Feliu Sassera serà l'escenari per a Coloma i Frank Muschalle, dos pianistes de renom coneguts internacionalment en aquest estil. El festival s'estrenarà aquest dissabte 27 de desembre a les 10 del vespre.

Els dos pianistes ja han tocat junts en altres ocasions a països com Alemanya, Suïssa, França o Estats Units. Per iniciativa del mateix Coloma, ara han decidit també fer-ho al Lluçanès. Coloma és una de les figures més rellevants del boogie woogie a nivell mundial, originari dels anys 40 als Estats Units i que progressivament es va introduir a l'escena mundial, també a Catalunya. El músic ha compaginat la seva carrera musical amb l'organització d'esdeveniments com el Festival Internacional de Boogie Woogie de Barcelona, el Blues and Boogie Reunion de Terrassa o la Boogie Woogie Jubilee de Barcelona.

La capacitat d'improvisació de Muschalle deixa atònit al públic, afirmant sobre l'escenari que és un dels pianistes de boogie woogie més destacats d'Europa. El festival ja es proposa, de cara a l'any que ve, créixer amb un nombre major de concerts i amb la incorporació de més artistes internacionals, juntament amb la programació de d'activitats que barregin música, paisatge i gastronomia. El preu de l'entrada és de 5 euros.

stats