Cultura 28/01/2015

Lluís Llach dirigirà el concert Terra i Cultura del Born Centre Cultural

Judit Neddermann, Toni Xuclà i Gemma Humet, Tomás de los Santos, Borja Penalba, Ca Vell i Guiem Soldevila actuaran al Born el divendres

Ara
1 min
El pop català musica l'univers literari de Pere Calders

BarcelonaLluís Llach serà l'amfitrió del recital Terra i Cultura del cicle de concerts Born de Cançons 2015, en què es recitaran els poemes musicats del VII premi Miquel Martí i Pol.

El dia 30 de gener, al Born Centre Cultural, la guanyadora de l'últim certamen Terra i Cultura del Celler Vall Llach, Judit Neddermann, cantarà el poema 'El fugitiu' de Martí i Pol. També es podrà veure actuar a Toni Xuclà i Gemma Humet, amb 'Sis Veus per al Poeta', Tomás de los Santos, Borja Penalba, Ca Vell i Guiem Soldevila.

Aquesta proposta artística, organitzada pel Born Centre Cultural i el Grup Enderrock, un espai musical permanent de promoció de les noves generacions musicals.

El Born Centre Cultural compta en aquest projecte –que té com a objectiu mostrar la revolució creativa que hi ha actualment en el pop i jazz d'autor català de Barcelona– amb la presència d'artistes com Joan Colomo, Pere Martínez, Sanjosex, Joana Serrat, David Carabén i Joan Dausà, entre d'altres, que aniran actuant al llarg del 2015.

stats