MÚSICA
Cultura 21/06/2011

Manel estrenen el festival Faraday Major

El Faraday, el festival de pop de Vilanova i la Geltrú, estrena franquícia: el Faraday Major, que se celebrarà dissabte 23 de juliol i que reunirà el quartet barceloní, a més de Guillamino, Joan Colomo i Le Petit Ramon, entre d'altres

Redacció
1 min

BarcelonaLa família del Faraday, el festival de pop de Vilanova i la Geltrú, creix, i estrenen el festival Faraday Major. Aquest nou festival se celebrarà el proper 23 de juliol a Vilanova i la Geltrú amb un cartell format íntegrament per artistes estatals, però amb la mateixa vocació selecta que el Faraday de sempre.

El cartell ve encapçalat pel quartet Manel, que defensaran el segon disc 10 milles per veure una bona armadura (2011). També destaquen Guillamino, que farà ballar, amb banda al complet, al ritme de Fang (2011), Joan Colomo i Le Petit Ramon, que oferiran concerts centrats en els seus recents i magnífics discos, Producto Interior Bruto vol. 1 i Brou. Completen la programació Bedroom i Furguson.

El festival se celebrarà al Parc Esportiu del Garraf de Vilanova i la Geltrú, i les entrades anticipades tenen un preu de 15 € (18 € a taquilla).

Per la seva banda el Faraday se celebrarà a Vilanova i la Geltrú de l'1 al 3 de juliol. Entre els caps de cartell del festival hi ha els britànics The High Llamas i The Bluetones, el canadenc Ron Sexsmith, el nord-americà John Grant i els barcelonins Standstill.

stats