Música
Cultura 09/05/2012

Els Amics de les Arts, Manolo García i Pat Metheny, protagonistes de l'ETC Festival d'Estiu de Tarragona

L'òpera 'L'home del paraigua', inspirada en la vida i l'obra de Vicenç Ferrer, inaugurarà els espectacles al Camp de Mart el 8 de juliol

Acn
1 min
DANI ALEGRET

TarragonaManolo García compartirà protagonisme amb Els Amics de les Arts, el guitarrista Pat Metheny, l'actriu Concha Velasco i el musical 'Grease' en l'ETC Festival d'Estiu de Tarragona, que tindrà lloc els mesos de juliol i agost. L'òpera 'collage' 'L'home del paraigua', de Joan Martínez Colás, inspirada en la vida i obra de Vicenç Ferrer, serà l'encarregada d'inaugurar aquesta edició al Teatre Auditori del Camp de Mart el 8 de juliol.

Completen el cartell les actuacions de Serrat i Sabina i l'espectacle 'Forever Young', del Tricicle. També s'hi podran veure les propostes de la Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona, el Ballet Rus de Sant Petersburg i un concert dels Buena Vista Social Club amb Omara Portuondo, entre d'altres.

La tinent d'alcalde de Cultura de l'Ajuntament tarragoní, Carme Crespo, ha explicat que la col·laboració privada i els patrocinis faran que el festival pràcticament "no conegui la crisi". El festival també aposta un any més per les propostes locals, en aquesta ocasió de la mà de la Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona, amb 'Quadres i viatges'. Una de les principals apostes comercials d'aquesta edició serà el musical 'Grease', que arribarà a la capital tarragonina després de triomfar arreu de l'Estat. Se n'han programat tres funcions per als dies 26, 27 i 28 de juliol.

El festival també oferirà propostes d'artistes consagrats del panorama espanyol. Així, el 3 d'agost arribarà a Tarragona Concha Velasco, que, sota la direcció artística i dramatúrgica de Josep Maria Pou, farà, amb 'Yo lo que quiero es bailar', un recorregut per la seva dilatada trajectòria professional.

stats