Gent
Cultura 27/10/2011

Marilyn Manson, el famós més esgarrifós

El cantant ocupa el primer lloc del rànquing de 'celebrities' que fan por dels EUA segons una enquesta realitzada amb motiu de la celebració de Halloween

Ara
2 min
El cantant Marilyn Manson

BarcelonaEl cantant Marilyn Manson ha estat escollit el famós més esgarrifós dels Estats Units en una enquesta realitzada per l'empresa E-Poll Market Research amb motiu de Halloween, la popular festa dels morts que se celebra el 31 d'octubre als països anglosaxons. L'extravagant artista ha aconseguit la primera posició per davant de Casey Anthony, la mare de 25 anys de Florida que va ser jutjada el juliol passat per l'assassinat de la seva filla.

La fascinació que el crim exerceix en els nord-americanes també va quedar palesa en el tercer lloc de la llista, ocupat per O.J. Simpson, l'exjugador de futbol americà que va ser acusat d'assassinar la seva dona l'any 1995. El quart famós més terrorífic és Spencer Pratt, molt conegut als EUA per la seva participació en diversos programes de televisió, com el reality The Hill. El top five el tanca Nadya Suleyman per la seva esborronadora experiència de donar a llum vuit nadons en el mateix part.

L'actor Charlie Sheen, un habitual dels tabloides, és el sisè del rànquing, seguit per l'advocat i polític Eliot Spitzer, qui va haver de dimitir del seu càrrec de governador de Nova York després d'un escàndol relacionat amb prostitutes de luxe. La vuitena posició de la llista la comparteixen dos cineastes ben diferents: Woody Allen i Tim Burton. La fascinació per la mort, el món sobrenatural i la fantasia són algunes de les constants en l'obra Burton, director de pel·lícules com Malson abans de Nadal, Sleepy Hollow, Beetlejuice i La núvia cadàver. En el cas d'Allen, però, sembla que el que l'ha portat a la llista és que el públic nord-americà encara no ha oblidat la seva boda amb Soon-Yi Previn, la filla adoptada de la seva exparella Mia Farrow.

Tanca el rànquing Jesse James, 'customitzador' de Harley Davidsons, exguardaspatlles, exmarit de Sandra Bullock i protagonista del seu propi reality show: Jesse James is a dead man.

stats