Cultura 29/07/2019

Martin Scorsese estrenarà 'The irishman' al Festival de Nova York

La pel·lícula que reuneix el director amb Robert De Niro i Joe Pesci arribarà a Netflix a la tardor

Ara
1 min
Martin Scorsese estrenarà 'The irishman' al Festival de Nova York

BarcelonaMartin Scorsese estrenarà la seva nova pel·lícula a la seva ciutat, Nova York, la que el va veure néixer i que ha retratat de manera excepcional en clàssics com 'Mean streets' i 'Taxi driver'. 'The irishman', el títol de la temporada més perseguit per festivals com Canes, Venècia i Toronto, inaugurarà finalment el New York Film Festival el 27 de setembre. Poc després, en una data encara sense especificar, Netflix estrenarà la pel·lícula al seu portal. No hi ha confirmació de si es farà una estrena limitada en sales de cinemes com es va fer amb títols com 'Roma'.

'The irishman' reuneix Scorsese amb tres dels seus actors fetitxe, Robert De Niro, Joe Pesci i Harvey Keitel i és la primera col·laboració del director amb Al Pacino. La història gira al voltant de Frank Sheeran (De Niro), un assassí a sou de la màfia conegut com 'l'irlandès', a qui es relaciona amb la mort del sindicalista Jimmy Hoffa (Al Pacino). Pesci interpreta al cap de la màfia de Pennsilvània, Russell Bufalino.

Segons la seva sinopsi, el film retrata "un dels grans misteris sense resoldre de la història nord-americana, la desaparició del llegendari president del sindicat, Jimmy Hoffa, i ofereix un viatge a través de les interioritats del crim organitzat: el seu funcionament intern, rivalitats i connexions amb els principals corrents polítics".

stats