Cultura 29/07/2014

Maria del Mar Bonet inaugura el cicle 'Sona el Món i torna al Born'

El Born Centre Cultural acollirà els divendres i dissabtes d'agost concerts de jazz, música brasilera i pop, dins el Festival Mas i Mas

Ara
1 min

BarcelonaEl Born Centre Cultural acollirà els divendres i dissabtes d'agost el cicle titulat 'Sona el Món i torna al Born' que s'emmarca dins el Festival Mas i Mas. La primera edició del 'Sona el Món i torna al Born' s'inaugurarà aquest divendres 1 d'agost amb un concert de Maria del Mar Bonet, acompanyada pel guitarrista valencià Borja Penalba. La cantant interpretarà cançons pròpies i de diversos poetes que ha musicat al llarg de la seva carrera. Bonet recupera així l'esperit dels seus concerts d'estiu a la Plaça Reial, aquest cop a la Sala Moragues.

El següent concert serà el divendres 8 d'agost i anirà a càrrec d'Ignasi Terraza Trio que presentarà el seu nou disc 'Imaginant Miró'.

El 9 d'agost, la cantant brasilera Luna Cohen tocarà acompanyada del seu quintet habitual.

El cap de setmana del 15 i 16 d'agost, Sandra Rehder i Clara Luna seran les encarregades de presentar els seus nous treballs.

Carlos Torijano, acompanyat d'Aupa Quartet i la veu versàtil de Paula Domínguez, actuarà el divendres 22 d'agost, seguit de la cantant guineana Nakany Kanté que ho farà el dissabte 23.

Finalment, el 29 d'agost el Born s'omplirà de música clàssica espanyola amb el projecte 'Amor Brujo' de Katia Moro, Alí Arango, Mar Bezana i Daniel Ligorio. La cloenda d'aquest cicle d'estiu serà el 30 d'agost amb un concert de la nova promesa catalana Gemma Humet.

stats