Música
Cultura 30/04/2015

L'Auditori homenatja Gato Pérez i Peret amb un vermut musical

Mataró Rumba All Stars oferiran un concert gratuït aquest diumenge al migdia

Ara
1 min
El grup 'Mataró Rumba All Stars' el juliol 2014, a Tyrosse

BarcelonaMataró Rumba All Stars és el nom de la formació que actuarà aquest diumenge a L'Auditori de Barcelona, a les 12.45 h. El concert inclourà peces en homenatge al Gato Pérez i Peret per commemorar el 25 aniversari de la mort del cantant argentí i la pèrdua recent del Rei de la Rumba.

Mataró Rumba All Stars és "el resultat de la suma de paios i gitanos de llarga trajectòria musical", un recorregut per la cultura catalana, flamenca i llatina en una gran festa de caràcter popular i intercultural que oferirà actuacions d'artistes com els germans Rafalito i Johnny Salazar, Yumitus de la Payoya, Susy Ferrer, Petete Malla, Georgina Blanch i Joan López, que han acompanyat a noms reconeguts com els dos homenatjats, Lucrecia, Patriarcas de la Rumba, Los Manolos i Gertrudis.

Aquest grup d'artistes és el creador de la cançó 'Reina del Maresme', un homenatge a la ciutat de Mataró que va ser compost per Johnny Salazar, Ivó Oller, Petete Malla i Joan López, i que compta amb la col·laboració d'altres components del grup. El tema es va popularitzar el 2013 amb l'objectiu de reivindicar el gènere identitari de la ciutat: la rumba.

stats