Música
Cultura 26/05/2015

Els Pets, M Clan i Joan Miquel Oliver, caps de cartell del festival Petits Camaleons

El certamen se celebrarà a Sant Cugat del Vallès el 3 i 4 d'octubre i acollirà més de 29 artistes, com Sanjosex, Cris Juanico, Coriolà i Ebri Knight

Ara
1 min
Els Pets / PETITS CAMALEONS

BarcelonaEl festival Petits Camaleons comptarà amb grups com Els Pets, Els Catarres, Teràpia de Shock, M Clan, Blaumut, Cris Juanico, Anna Roig i L’ombre De Ton Chien i Joan Miquel Oliver com a caps de cartell de la seva quarta edició, que se celebrarà el 3 i 4 d'octubre a Sant Cugat del Vallès. El certamen, dedicat al públic familiar, oferirà més de 60 concerts d'un total de 29 artistes en set espais diferents de la localitat.

Aquest dimarts s'ha fet públic la resta de grups que actuaran al festival. Ramon Mirabet, Sanjosex, Cris Juanico, In Crescendo, Coriolà, Ebri Knight, Germà Negre, Senior, Halldor Mar, Eric Vinaixa, Andreu Casas, Joan Rovira, Yacine & The Oriental Groove, Lluís Coloma, Guillem Roma, Clara Andrés, The Grazycmos, Sola & Estella, Marion Harper, Pearson, Riu i Karaoke Band Kids completen el cartell del Petits Camaleons.

Com a novetat, el certamen tindrà més concerts per a nadons, amb un total de quinze sessions cada dia. Els Pets oferiran una actuació extra per als més petits el divendres 2 titulada 'Els Pets fan cambra'. A més, potencia els grups locals a la seva programació, com Albert Solà de Solà & Estella i els Crazycmos, amb voluntat de ser un altaveu de la música de Sant Cugat.

stats