Cultura 17/06/2019

Més de 20.000 persones al Festivalot de Girona

El festival organitzat per Els Amics de les Arts torna a omplir Girona de música per a tota la família

Ara
1 min
Més de 20.000 persones van passar per el Festivalot de Girona durant aquest cap de setmana

GironaEl Festivalot de Girona creix. Aquesta edició, que es va celebrar aquest cap de setmana, va reunir més de 20.000 persones. En un comunicat, l'organització valora el creixement "de forma molt positiva" i destaca "que es vol continuar amb la línia d'oferir un festival de família obert a tothom i on grans i petits puguin gaudir de la música en directe".

Famílies d'arreu de Catalunya van anar a la Devesa i a l'Auditori de Girona per escoltar Nyandú, Doctor Prats i Joan Dausà, "concerts de grups de 'grans' adaptats amb formats pensats per als més petits", com diuen també els organitzadors, així com una àmplia programació de concerts familiars amb grups com Macedònia, Reggae per a Xics i El Pot Petit.

El Festivalot és un dels festivals familiars més rellevants del territori català i destaca per la seva implicació amb les famílies amb menys recursos. Un any més s'han inclòs en la programació actuacions d'escoles que treballen amb projectes relacionats amb la inserció social a través de la música. Un dels moments més destacats i emotius del Festivalot 2019 va ser el concert sorpresa i en acústic d'Els Amics de les Arts, que va tenir lloc diumenge a la tarda. Aquest any també s'ha col·laborat amb el Casal dels Infants de Salt, Xaropclown i l'associació Bufa la Bombolla.

stats