Cultura 11/07/2014

Minoria Absoluta durà al teatre 'Polònia, el musical'

L'espectacle, escrit per Jordi Galceran i guionistes del programa de TV3, s'estrenarà al novembre al Teatre Poliorama

Ara
1 min
El nou espectacle de 'Polònia'

BarcelonaDesprés de l'èxit de 'La família irreal' i el cabaret 'Magical History Club', la productora Minoria Absoluta està treballant en un nou projecte teatral que s'estrenarà la tardor que ve a Barcelona, en concret, al novembre, al Teatre Poliorama. Es tracta d'una obra basada en els personatges del programa de TV3 'Polònia' que escriurà el dramaturg Jordi Galceran –'El crèdit', 'El mètode Grönholm'– junt amb els guionistes Júlia Cot, Jaume Buixó, Pau Escribano i Toni Soler, de l'equip televisiu del 'Polònia'.

Xavier Ricart dirigirà l'obra, protagonitzada per Bruno Oro, Queco Novell, Agnès Busquets, Mireia Portas, Ivan Labanda, Xavi Serrano, Anna Bertran i David Olivares, que donaran vida a alguns dels seus personatges televisius.

Una cimera convocada per Artur Mas en un hotel per tal de decidir el futur de Catalunya serà el fil argumental de l'espectacle, que inclourà versions humorístiques de grans èxits musicals i combinarà la sàtira política del 'Polònia' amb ingredients més teatrals i vodevilescos.

stats