Música
Cultura 31/10/2014

El MNAC acull ara una 'baralla de galls': la final del concurs de rapers

Aquest dissabte la Sala Oval tindrà un escenari on vuit joves talents de la música hip-hop es posaran a prova amb la improvisació de rimes

Ara
1 min

BarcelonaLa Sala Oval del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) acollirà dissabte la Final Internacional Red Bull-Batalla dels Galls, la competició d'improvisació de rimes de hip-hop més important. La trobada tindrà com a convidats els rapers ToteKing, Juan Solo i Cookin' Soul, que faran una actuació conjunta. Les rimes freestyle seran les protagonistes d'aquesta jornada amb els guanyadors de les competicions nacionals d'Argentina, Xile, Colòmbia, Mèxic, Panamà, Perú, República Dominicana i Espanya.

Aquesta cita també comptarà amb DJ Verse, que introduirà bases instrumentals perquè els cantants 'galls' facin les improvisacions, i amb MBAKA, el presentador de l'espectacle, a més de la companyia catalana de dansa hip-hop Brodas Bro. El jurat estarà format per Rayden, campió internacional espanyol de 2006; Dtoke, el campió internacional vigent argentí; Mcklopedia, finalista veneçolà el 2009; Seo2, MC de renom xilè, i Ximbo, mexicana referent a l'escena llatina del hip-hop.

El MNAC ja ha acollit esdeveniments que no tenen a veure amb l'àmbit museístic, com sopars privats o casaments, com el que es va produir a finals de l'any passat de la família índia Mittal. La Final Internacional es podrà seguir en directe a través de www.redbullbatalladelosgallos.com.

stats