Cultura 01/09/2015

Mor Miquel Galmes, fundador de l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya

Com a fotògraf, va exposar en més de 60 ocasions a Catalunya, Espanya i ciutats internacionals com París, Londres i Bucarest

Efe
1 min
Miquel Galmes, fundador i president de l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya / EDUARD BERTRAN

BarcelonaEl fundador i president de l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya, Miquel Galmes va morir dilluns, segons va comunicar la institució. L'artista va dedicar la seva vida al món de la fotografia, i la seva gran obra va ser la creació de l'Institut el 1972, dedicat a la difusió, promoció i ensenyament de la fotografia, així com de la recuperació del patrimoni fotogràfic del nostre país.

Com a fotògraf, Miquel Galmes va exposar en més de 60 ocasions a Catalunya i Espanya, a més d'haver exposat a ciutats com Puerto Rico, París, Londres, Perpinyà, Belgrad, Bucarest, entre d'altres. També va ser comissari i coordinador de nombroses exposicions, a més de jurat, autor i col·laborador en llibres, mestre i conferenciant.

La seva trajectòria va rebre nombrosos reconeixement, va ser Membre d'Honor de la Federació Catalana de Fotografia i Mestre Fotògraf Honorari de la Federació Espanyola de Professionals de la Fotografia i la Imatge. L'acte de comiat se celebrarà aquest dimarts a les 16:10 al Tanatori de Sancho de Ávila de Barcelona.

stats