Cultura 29/01/2015

Mor un treballador en el rodatge de 'Silence', la nova pel·lícula d'Scorsese

Dues persones més han resultat ferides a Taipei quan estaven millorant unes bastides al 'set' dels estudis i el sostre de l'estructura els ha caigut a sobre

Europa Press / Efe
1 min
Martin Scorsese / CORDON PRESS

Madrid / TaipeiUn accident produït al rodatge de 'Silence', l'última pel·lícula de Martin Scorsese, ha causat un mort i dos ferits a Taipei (Taiwan) aquest dijous. Tres treballadors estaven millorant una estructura del 'set' del rodatge quan unes bastides provisionals de fusta els van caure a sobre, segons l'Oficina d'Administració de Construccions de Taipei.

"Els productors d'aquesta pel·lícula van acordar contractar una empresa per reforçar i fer segura una estructura abans de començar la producció, ja que consideraven una part de l'edifici insegura", ha explicat un portaveu de la pel·lícula en un comunicat a la revista Deadline Hollywood. "Per desgràcia, durant el procés, el sostre de l'estructura s'ha caigut, ha causat la mort d'un treballador taiwanès i n'ha ferit dos més". Els responsables de la producció també han donat el condol a les famílies dels morts.

Scorsese tenia previst començar d'aquí a dos dies i estrenar el film el 2016. Després de l'accident, es desconeix si els plans i les dates del rodatge continuaran com estaven previstos. El film, protagonitzat per Liam Neeson, Andrew Garfield i Adam Driver, s'endinsa en el segle XVII per explicar la història de dos capellans que seran perseguits per difondre l'evangeli al Japó.

stats