Música
Cultura Música 31/07/2023

Mika, a Cap Roig: "Quan la vida és una merda, balla"

L'artista libanès torna al festival de Calella de Palafrugell després de l'èxit de l'any passat

2 min
Mika entre el públic al Festival de Caproig 2023

Calella de PalafrugellEl Festival de Cap Roig és el primer de l'Estat que programa Mika en dues edicions consecutives, i això es va notar en el concert que l'artista libanès va fer diumenge a la nit. En un escenari conegut, Mika va voler estar encara més a prop del públic, i no va dubtar a improvisar per fer-ho: va ser el rei cantant Underwater dret damunt una butaca mentre tothom el seguia reverencialment assegut en les seves localitats i cantava a les seves ordres. Tret de l'home que li va cedir amb gust el seient, un tal Jaume. En la recta final, quan l'artista començava a atacar Happy ending, esperonat per la confiança, va voler llançar un consell per a aquesta i totes les nits: "Quan la vida és una merda, balla".

De fet, aquesta vegada Mika va voler impregnar el seu univers pink amb una pàtina més enèrgica i contundent. El tornava a acompanyar la seva banda (guitarra, baix, teclats i bateria) i diumenge van sumar-s'hi quatre coristes negres. També era nou la gran majoria del públic de la platea, com van confirmar els mateixos espectadors a petició de Mika. I, per sorprendre els seguidors més fidels, el cantant va remoure el repertori amb incorporacions com Good guys, Overrated i Boum boum boum.

Mika a l'inici del seu concert al Festival de Cap Roig 2023

Mika és un animal escènic amb una energia inesgotable: va complir amb escreix la promesa inicial de parlar només en català i castellà al llarg de tota la nit, tot i que va fer parlaments breus, i va desgranar sense treva una vintena dels seus grans temes en prop de dues hores: Love today va donar el tret de sortida de la nit, en lloc de sonar al final com l'any passat, i la festa va continuar amb hits com Ice cream, Relax, Lollipop, Live your life i l'encomanadissa Yo yo. I abans de la traca final amb grans èxits infal·libles com Elle me dit, Happy ending, Grace Kelly i We are golden, va prometre que continuarà millorant el seu català i el seu castellà i que "no n'hi ha dos sense tres".

stats