Música

'SexeSexy': Bad Gyal i Mushkaa avancen la primera col·laboració i TikTok la censura

És el tema 'ocult' que quedava per publicar de 'SexeSensible', el nou disc de Mushkaa

1 min
Mushka i Bad Gyal

BarcelonaÉs la col·laboració més esperada del nou pop urbà català: el primer tema conjunt de les germanes Irma i Alba Farelo, és a dir, Mushkaa i Bad Gyal. SexeSexy ha arribat a les xarxes en forma d'avançament de vint segons, un vídeo de les dues germanes repartint-se els versos d'un fragment de la cançó. "O de romàntica / o de satànica / una maniàtica / segueix la tàctica", canta Mushkaa sobre unes bases dub. "Em poso romàntica, em poso satànica, puta i maniàtica, passa’m la tàctica", li respon Bad Gyal.

L'avançament del tema tanca les especulacions que havia generat entre els fans de Mushkaa que en a la llista de Spotify del seu nou àlbum SexySensible aparegués una cançó titulada precisament SexeSexy, però amb la reproducció bloquejada. Previsiblement, quan el tema es publiqui sencer formarà part del nou disc de la cantant.

La publicació de SexeSexy, tanmateix, ja ha topat amb la censura de TikTok, que l'ha eliminat "per incompliment de les normes de la comunitat". El més probable és que sigui per l'ús de la paraula puta a la lletra de la cançó, tot i que Mushkaa ha compartit per la xarxa X una explicació alternativa: "Wow, ens l'han esborrat per repartir massa swag" [expressió molt popular al món del hip-hop i que es podria traduir per estil].

stats