Cinema
Cultura 31/01/2011

Natalie Portman i Colin Firth, els protagonistes dels SAG Awards

Els premis del gremi d'actors, tot un pronòstic pels Oscars, han reconegut els seus papers a 'Black Swan' i 'El discurso del rei'

Redacció
1 min
Natalie Portman recull el premi SAG

BarcelonaLa 17a edició dels Screen Actors Guild Awards, els premis que atorga el gremi d'actors de cinema i televisió i que acostumen a ser un pronòstic fiable de com aniran els Oscars (el 27 de febrer), han reconegut Natalie Portman i Colin Firth com els millors actors de cinema.

Natalie Portman ha rebut el premi pel seu paper a Black Swan i l'ha dedicat als seus pares, que l'han ensenyat "a treballar sempre al màxim i a no ser una imbècil", com ha recollit People. Colin Firth ha estat reconegut per la seva interpretació de Jordi VI d'Anglaterra a El discurs del rei. Melissa Leo i Christian Bale també han estat premiats pels respectius papers a The Fighter's.

Entre els actors de televisió destaquen Betty White, de 89 anys, que ha rebut el premi Actor per Hot in Cleveland; Alec Baldwin se l'ha endut pel seu paper còmic a 30 Rocks; i el drama The good wife ha valgut el premi a Julianna Margullies. Les sèries Modern Family i Boardwalk Empire, signada per Martin Scorsese, han rebut el premi pel treball conjunt dels actors del repartiment.

stats